Welkom op mijn website als particulier erkende gastouder gezin. Op deze pagina een introductie om voor u helder te krijgen met wie u te maken heeft dan wel gaat krijgen.

Mijn naam is Jessica Louwers – van Hartevelt en ik woon samen met mijn man (Henny) en twee tiener kinderen (Owen en Mila) in Vught-Zuid in de wijk Klein Brabant. Ik ben dertien jaar werkzaam geweest als kraamverzorgster bij Vivent Thuiszorg. Binnen de kraamzorg uiteraard veel ervaring opgedaan met kleine kinderen.

Door de komst van onze kinderen en zelf het vinden van flexibele gastouders aan den lijve ondervonden te hebben, hebben we als gezin besloten om te stoppen met de kraamzorg.

Na mijn tijd in de kraamzorg wilde ik door in de richting van kinderopvang, dat is nou eenmaal waar mijn passie ligt, een logische volgende stap leek gemaakt.

Inmiddels werk ik sinds 2012 met veel plezier als gastouder, ik vind het belangrijk om kinderen een veilige en stabiele basis te geven maar kinderen mogen bij mij ook kind zijn. Als het mooi weer is gaan we lekker buiten spelen, maar knutselen doe ik ook met de kinderen. Ik werk met klassieke thema’s zoals Pasen, Moederdag, Vaderdag, Sinterklaas, Kerst etc.

Belangrijke kernwaardes voor mij zijn:

  • Eerlijke en duidelijke communicatie (zowel tussen u en mij maar ook richting de kinderen)
  • De intentie om uw kind voor langere tijd op te vangen
  • Orde en regelmaat (Kinderen weten wat ze kunnen verwachten in een dagelijks/wekelijks terugkerend patroon)
  • Stabiliteit
  • Consistent zijn en blijven
  • Gelijkheid
  • Humor, leren omgaan met grapjes is de normaalste zaak binnen ons gezin

Door bovenstaande waardes te hanteren is het (mijn inziens) vrijwel niet te doen om kortstondige periodes te hanteren, dit heeft dan ook niet de voorkeur.

Dus zoekt u een lieve, duidelijke, grappige, flexibele gastouder in huiselijke sfeer voor een langere periode? Dan bent u bij mij aan het juiste adres.

Uiteraard sta ik officieel geregistreerd in het “Landelijk Register Kinderopvang en Peuterspeelzalen” van de overheid met registratienummer 177994290.